Polévka z růžičkové kapusty

Vytisknout recept
Kategorie Polévka
Čas přípravy 5 minutes
Čas vaření 20 minutes
Uvařila JanaFidrová

Ingredience

  • 500 g Růžičková kapusta
  • 1 ks Silný bujon
  • 1 lžíce Harmonie chuti -polévkové koření
  • 1 lžička Polévkové byliny - sušené koření
  • Pepř, sůl
  • 1,5 l Voda
  • Jíška (1 lžíce oleje+1 lžíce másla+asi 2 lžíce hladké mouky)
  • 1 hrnek Strouhaná zelenina (kousek celeru,1 menší petržel,1 menší mrkev, kousek kedlubny - zhruba ve stejném poměru

Instrukce

  • Celé růžičky kapusty dáme vařit, zhruba po 10 minutách přidáme strouhanou zeleninu, Extra silný bujón, Harmonii, polévkové byliny, pepř, příp. sůl. Asi po 15 minutách rozklofeme růžičky a lehce zahustíme jíškou.

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account