PLNĚNÝ LILEK
Ingredience
- 2 lilky
- 2 cibule může být i bez cibule např. recept pro paní Leničku
- chilli
- 500 g rajčat
- kapary
- sůl a pepř
- 4 ančovičky
- 4 mozzarelly Galbani
Instrukce
- Lilky překrojte na půl a vydlabejte. Vnitřky lilků smažte na rozpálené pánvi společně s na drobno nakrájenou cibulí, ančovičkami, rajčaty, kapary, chilli, solí a pepřem. Vydlabaný lilek vložte do trouby a pečte 20 minut při 200 stupních. Po uplynutí doby lilky naplňte připravenou směsí. Na vrch rozložte na plátky nakrájenou mozzarellu a nechte dopéct 10 minut v troubě.
baklazan je perfektny aj peceny s cesnakom
Dobrota. Mám zase inspiraci na další oběd.
mňam, mňam, dala bych si, nebo i cuketu 🙂
Už aby byla sezona. My ted kupovali :/