Plněná tortilla

Vytisknout recept
Rychlé, lehké a zdravé jídlo, vhodné jako oběd nebo večeře
Kategorie Hlavní jídlo
Kuchyně Španělská
Čas přípravy 5 minutes
Čas vaření 10 minutes
Celkový čas 15 minutes
Porce 2 porce
Uvařila Lenka Hudečková

Ingredience

  • 2 celozrnné tortilly
  • 1 plechovka červených fazolí
  • 1 cibule
  • 1 sáček mražené mexické zeleniny /nebo asijské/
  • 2 lžíce olivového oleje

Instrukce

  • Na pánvi orestujeme nadrobno pokrájenou cibulku,
  • přihodíme mraženou zeleninu a taktéž ji orestuje.
  • Chvíli ji na pánvi otáčíme, aby se udělala ze všech stran.
  • Asi po 10. minutách na pánev vlijeme plechovku fazolí, promícháme.
  • Necháme prohřát, případně dochutíme solí, pepřem, bylinkami.
  • Tortillu vložíme na 30 sekund trochu navlhčenou vodou do MVT a poté na ni naklademe směs, zabalíme, ozdobíme a můžeme jíst.
  • Je-li více času, zabalenou tortiltu můžete vložit do kontaktního grilu a nechat ji opéci.
6 Komentářů
  1. NelaVávrová 1 rokem ago

    To mám ráda 🙂

  2. 5 stars
    Dobrá rychlovka.

  3. Author
    Lenka Hudečková 1 rokem ago

    Taky by to asi šlo, ale nám ty tortilly moc chutnají…

  4. Pěkné, hned bych si dala, ale manžel o tortilly nestojí, tak jemu jedině s rýží.

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account