Vytisknout recept
Rychlé, lehké a zdravé jídlo, vhodné jako oběd nebo večeře
Kategorie Hlavní jídlo
Kuchyně Španělská
Čas přípravy 5 minutes min
Čas vaření 10 minutes min
Celkový čas 15 minutes min
Porce 2 porce
Uvařila Lenka Hudečková
- 2 celozrnné tortilly
- 1 plechovka červených fazolí
- 1 cibule
- 1 sáček mražené mexické zeleniny /nebo asijské/
- 2 lžíce olivového oleje
Na pánvi orestujeme nadrobno pokrájenou cibulku,
přihodíme mraženou zeleninu a taktéž ji orestuje.
Chvíli ji na pánvi otáčíme, aby se udělala ze všech stran.
Asi po 10. minutách na pánev vlijeme plechovku fazolí, promícháme.
Necháme prohřát, případně dochutíme solí, pepřem, bylinkami.
Tortillu vložíme na 30 sekund trochu navlhčenou vodou do MVT a poté na ni naklademe směs, zabalíme, ozdobíme a můžeme jíst.
Je-li více času, zabalenou tortiltu můžete vložit do kontaktního grilu a nechat ji opéci.