Plněná rajčata

Vytisknout recept
 
 
 

Nejprve si uvaříme vejce 10 minut natvrdo. Necháme vychladnout. Nastrouháme si

tvrdý sýr najemno. 

 
 
 

Z rajčat si odkrojíme vršek, který použijeme pak jako pokličku. Vydlabeme z nich

lžičkou prostředek i se šťávou a dáme do misky. 

 
 
 

Do mísy dáme nakrájená vejce, přidáme dužninu z rajčat a nastrouhaný sýr. Spojíme

tatarskou omáčkou, osolíme, opepříme, přidáme kari, hořčici a worcestrovou omáčku.

Dobře promícháme, plníme rajčata lžičkou a přiklopíme rajčatovým víčkem. Podáváme

s chlebem nebo houskou. 

 
 
 
 
 

Je to rychlá a zdravá večeře nebo předkrm. 

 
 
 
6ks - rajčata
3ks - vejce
100g - eidam
4lžíce - tatarská omáčka
1lžička - sůl
1špetka - bílý pepř
1lžička - kari
1lžička - hořčice
párkapka - worcestrová omáčka
příprava - 20
vaření - 10
Kategorie Předkrm
Uvařila Naděžda Křičenská

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account