Nejprve si uvaříme vejce 10 minut natvrdo. Necháme vychladnout. Nastrouháme si
tvrdý sýr najemno.
Z rajčat si odkrojíme vršek, který použijeme pak jako pokličku. Vydlabeme z nich
lžičkou prostředek i se šťávou a dáme do misky.
Do mísy dáme nakrájená vejce, přidáme dužninu z rajčat a nastrouhaný sýr. Spojíme
tatarskou omáčkou, osolíme, opepříme, přidáme kari, hořčici a worcestrovou omáčku.
Dobře promícháme, plníme rajčata lžičkou a přiklopíme rajčatovým víčkem. Podáváme
s chlebem nebo houskou.
Je to rychlá a zdravá večeře nebo předkrm.
6ks - rajčata3ks - vejce100g - eidam4lžíce - tatarská omáčka1lžička - sůl1špetka - bílý pepř1lžička - kari1lžička - hořčicepárkapka - worcestrová omáčkapříprava - 20vaření - 10