PERNÍKOVÁ ZMRZLINA

Vytisknout recept
Díky kokosovému mléku bude dokonale krémová.
Kategorie Dezert
Kuchyně Česká
Čas přípravy 3 minutes
Celkový čas 3 minutes
Porce 2 porce
Uvařila NelaVávrová

Ingredience

  • 3 ks mražených banánů
  • 1 lžíce perníkového koření Sonnentor
  • 2 lžíce 20 g sušeného kokosového mléka

Instrukce

  • Vyndejte banány z mrazáku a nechte je zhruba 5 minut povolit.
  • Vložte všechny ingredience do mixéru a začněte mixovat na nejnižší otáčky.
  • Pomozte si šťouchadlem a postupně zvyšujte rychlost otáček a rychle šťouchejte, aby se směs co nejdříve vyšlehala do krémové zmrzliny.
7 Komentářů
  1. Lenka Hudečková 2 roky ago

    zmrzlina nepatří k mým favoritům, ani v létě ne

  2. Naděžda Křičenská 2 roky ago

    5 stars
    Já banány miluji, tak vyzkouším.

    • Author
      NelaVávrová 2 roky ago

      Budu ráda, děkuji…

  3. Aneta Kollerová Mašková 2 roky ago

    Tak jsem já, mlsný jazyk, klikla, ale banány nejím, už od dětství mi nechutnají, takže bych je musela něčím nahradit… Jinak domácí zrmzlina, mňam!

    • Author
      NelaVávrová 2 roky ago

      Tak to chápu, já mám také občas období, že je nemusím i měsíc, přejím se jich… Já je jako dítě právě milovala a teď na stáří mi stačí jednou za měsíc…

  4. Jaroslava Korpášová 2 roky ago

    Zajímavá, no také bych asi nejprve ochutnala a pak by se vidělo.

    • Author
      NelaVávrová 2 roky ago

      Ráda Vás pozvu na ochutnávku 😀

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu




©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account