Medové perníčky, které jsou hned měkké? Jen 3 lžíce medu a dokonalá chuť

Vytisknout recept
Kategorie Cukroví
Čas přípravy 20 minutes
Čas vaření 1 hour
Porce 0
Uvařila Tereza Nováková

Ingredience

  • 400 g Hladká mouka
  • 140 g Cukr moučka
  • 50 g Tuk
  • 2 ks Vejce
  • 3 lžíce Med
  • 1 ks Perníkové koření
  • 1/2 lžička Soda nebo kypřící prášek do perníku

Instrukce

  • Receptů na perníčky je hromada a vykukují na vás ze všech stran. Takové, které by byly opravdu hned měkké, ale aby člověk pohledal.
    Takže žádné dlouhé povídání a jdeme na to. 
    Všechny suroviny smícháme a vypracujeme těsto, které necháme přes noc v lednici odležet (všechny vůně se propojí). 
    Před pečením potřeme žloutkem, aby se nám perníčky leskly.
    Po upečení vychladlé perníčky nazdobíme a můžeme ihned jíst- jsou měkké. Nám moc chutnají,  pečeme hned několik dávek 🙂
    A co vy? Vyzkoušíte? 
    Dobrou chuť! 

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account