Pečený květák

Vytisknout recept
  1. Květák nechte krátce povařit.
  2. Smíchejte jogurt, hořčici, sušený česnek a vše osolte a opepřete.
  3. Uvařený květák potřete směsí a dejte péct do trouby na 180 °C dozlatova. 
 
TIP! Náš pan karfiol je jedním z vítězů soutěže Regionální potravina 2017 v Ústeckém kraji. Na své rodinné farmě ho po generace pěstuje zkušený zemědělec Petr Tůma.
1ks - květák
2lžíce - dijonská hořčice
150g - bílý jogurt
1lžička - sušený česnek
ks - sůl, pepř
příprava - 15
vaření - 30
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila PetraVomelová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account