Pečená zelenina s camembertovým fondue | Ženy s.r.o.

Pečená zelenina s camembertovým fondue

Vytisknout recept
zbytkové varenie
Kategorie Hlavní jídlo
Kuchyně Ostatní
Porce -2
Uvařila Emília Balonová

Ingredience

  • zemiaky
  • rôzna zelenina - mrkva petržlen, zeler, kaleráb, cuketa, hokkaido, batát..
  • výpek z kuraťa alebo olej/masť
  • soľ
  • camembert

Instrukce

  • Keď pečiem kura alebo kuracie stehná, vždy odložím plech s výpekom do chladničky a potom tam upečiem zemiaky ako hlavný chod. Teraz som dala zemiaky so šupkou a batáty, inokedy pridám aj mrkvu, zeler, petržlen, kaleráb, cuketu či hokkaido, čo mám doma.
  • 20 minút pred koncom pečenia som do papiera na pečenie kvapla kvapku oleja a zabalila camembert pár dní po záruke - netreba používať škodlivý alobal - a dopiekla spolu.
  • Na tanieri sa nakrojí a môžete si namáčať.. pozor na popálenie jazyka 😉
4 Komentářů
  1. MariannaFabušová 3 roky ago

    5 stars
    Zaujímavé a chuťovo lákavé jedlo.

  2. Naděžda Křičenská 3 roky ago

    5 stars
    Dobrý nápad.

    • Author
      Emília Balonová 3 roky ago

      diky, odkukala a upravila som si

  3. Jaroslava Korpášová 3 roky ago

    5 stars
    Tak to by mi hodně chutnalo.

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu




©2025 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account