Ovocná bublanina s vlašským olejem

Vytisknout recept
Kategorie Dezert
Čas přípravy 30 minutes
Čas vaření 30 minutes
Uvařila LucieDelicious

Ingredience

  • 12 lžíce Cizrnová mouka
  • 12 lžíce Voda
  • 6 lžíce Olej z vlašských ořechů
  • 100 g Kokosový cukr
  • 150 g Pohanková mouka
  • 1 špetka Sůl
  • 2 lžička Kypřící prášek
  • 1 lžička Vanilkový extrakt
  • 1/4 hrnek Rostlinné mléko např. sójové, mandlové
  • 2 hrnek Rybíz, ostružiny

Instrukce

  • Troubu jsem si předehřála na 180 stupňů. Cizrnovou mouku jsem si šlehala s vodou, dokud se nezpracovaly hrudky. Opatrně jsem vlila vlašský olej, přidala kokosový cukr, pohankovou mouku, špetku soli, prášek do pečiva, vanilkový extrakt, mléko a zpracovala v tekutější těsto. Silikonovou nádobu jsem plnila vrstvou ovoce, vlila připravené těsto a pokladla zbytkem ovoce. Pekla jsem v předehřáté troubě zhruba 30 minut. Nechala jsem zcela vychladnout a podávala.
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account