Orientální polévka z červené čočky

Vytisknout recept
Na oleji osmahneme cibulku do zlatova, přidáme čočku a koření. Já se koření nebojím, dávám víc, má to pak tu správnou chuť.
Vše smícháme a zalijeme 1,5 litrem vody. 
Když je čočka rozvařená, vypadá jako kaše, odstavíme a umixujeme ponorným mixérem do hladka.
Na zjemnění můžeme přidat 1 šlehačku.
Polévka je hodně hustá, proto ji nařeďte vodou do požadované konzistence.
2lžíce - Olej
250g - Červená čočka
1ks - Cibule na kostičky
ks - Sůl, pepř, mletá paprika, kari koření, koriandr
ks - Mletý římský kmín, mletý sušený zázvor
příprava - 10
vaření - 20
Kategorie Polévka
Uvařila AlenaMikešková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account