Obrácené rebarborové řezy

Vytisknout recept
Rebarbora má velmi specifickou chuť. Pro její milovníky tu máme recept na vynikající řezy.
DOBRÉ CHUTNÁNÍ A BEZ POVÍDÁNÍ VŠEM !
Kategorie Dezert
Kuchyně Česká
Klíč. slova koláč, rebarbora, sladké
Čas přípravy 25 minutes
Čas vaření 20 minutes
Celkový čas 45 minutes
Porce 8
Kalorie 258
Uvařila VENDULAJIRÁSKOVÁ

Ingredience

  • 8 ks rebarbora
  • 2 lžíce máslo
  • 6 lžic cukr
  • 4 ks vejce
  • 1 lžíce olej
  • 4 lžíce polohrubá mouka
  • 1 špetka skořice
  • 1/2 prášek do pečiva

Instrukce

  • Rebarboruoloupeme a pokrájíme na malé kousky. Pekáček potřeme změklýmmáslem, posypeme dvěma lžícemi cukru, na něj rozložímerebarboru a posypeme jednou lžící cukru a skořicí.
  • Vejcevyšleháme s třemi lžícemi cukru, přidáme olej a moukusmíchanou s práškem do pečiva. Těsto rozetřeme na rebarboru apečeme 25 minut ve středně vyhřáté troubě.
  • Vychladléřezy obrátíme na prkénko, rozkrájíme a podáváme ozdobenéšlehačkou.

Nutriční hodnoty

Serving: 100g | Vláknina: 3g | Kalorie: 258kcal | Tuky: 0.4g | Cukry: 14g

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account