Rebarbora má velmi specifickou chuť. Pro její milovníky tu máme recept na vynikající řezy.DOBRÉ CHUTNÁNÍ A BEZ POVÍDÁNÍ VŠEM !
Kategorie Dezert
Kuchyně Česká
Keyword koláč, rebarbora, sladké
Čas přípravy 25 minutesmin
Čas vaření 20 minutesmin
Celkový čas 45 minutesmin
Porce 8
Kalorie 258
Uvařila VENDULAJIRÁSKOVÁ
Ingredience
8ksrebarbora
2lžícemáslo
6lžiccukr
4ksvejce
1lžíceolej
4lžícepolohrubá mouka
1špetkaskořice
1/2prášek do pečiva
Instrukce
Rebarboruoloupeme a pokrájíme na malé kousky. Pekáček potřeme změklýmmáslem, posypeme dvěma lžícemi cukru, na něj rozložímerebarboru a posypeme jednou lžící cukru a skořicí.
Vejcevyšleháme s třemi lžícemi cukru, přidáme olej a moukusmíchanou s práškem do pečiva. Těsto rozetřeme na rebarboru apečeme 25 minut ve středně vyhřáté troubě.
Vychladléřezy obrátíme na prkénko, rozkrájíme a podáváme ozdobenéšlehačkou.