Není řízek, jako řízek aneb happy meat na talíři – rozdíl, který je znát
Ingredience
- 300 g Vepřová krkovice
- 1 ks Vejce (BIO)
- 1 hrst Kukuřičná strouhanka
- 2 lžíce Ghí
- 1 lžíce Špaldová mouka
Instrukce
- Řízky asi umíme udělat každá...no umíme. Ono to není ani tak v rukou jako v ingrediencích. Já na svoje řízečky používám šťastné maso z TRMS (http://www.trms.cz/) bio vajíčko, obaluji v kukuřičné strouhance a špaldové mouce a na smažení nedám dopustit na ghí (http://ceskeghicko.cz/)Možná tomu nebudete věřit, ale lepší řízek jsem nejedla 🙂Přílohou na obrázku jsou plněné grilovací brambory (prodává Rohlík) a náplň je jen cream fresh, bylinky a strouhaný sýr) a samozřejmě nakládačky - z trhu 🙂 Dobrou chuť a krásnou neděli všem, komu záleží na tom, co jí!