Není řízek, jako řízek aneb happy meat na talíři – rozdíl, který je znát

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 15 minutes
Porce 0
Uvařila KristinaGrey

Ingredience

  • 300 g Vepřová krkovice
  • 1 ks Vejce (BIO)
  • 1 hrst Kukuřičná strouhanka
  • 2 lžíce Ghí
  • 1 lžíce Špaldová mouka

Instrukce

  • Řízky asi umíme udělat každá...no umíme. Ono to není ani tak v rukou jako v ingrediencích. 
    Já na svoje řízečky používám šťastné maso z TRMS (http://www.trms.cz/) bio vajíčko, obaluji v kukuřičné strouhance a špaldové mouce a na smažení nedám dopustit na ghí (http://ceskeghicko.cz/)
    Možná tomu nebudete věřit, ale lepší řízek jsem nejedla 🙂
    Přílohou na obrázku jsou plněné grilovací brambory (prodává Rohlík) a náplň je jen cream fresh, bylinky a strouhaný sýr) a samozřejmě nakládačky - z trhu 🙂 
    Dobrou chuť a krásnou neděli všem, komu záleží na tom, co jí! 

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account