Nejlepší babiččina sekaná, která nepraskne

Vytisknout recept
Rohlíky nakrájíme na kostičky, zalijeme trochou mléka a necháme vsáknout.
Do mísy dáme maso, přidáme rohlíky i s mlékem, všechny ostatní ingredience a promícháme.
Hněteme rukama alespoň 5 minut a občas s ním praštíme o stůl, či mísu.
Vytvoříme šišku, položíme do pekáčku vymazaného olejem a potřeme ji kompletně vodou.
Pečeme na 200° C 10 minut, potom snížíme na 160°C na 50 minut
Za občasného podlévání počeme do křupava.
2ks - Cibule na kostičky
4ks - Česnek stroužky
2ks - Vejce
2ks - Rohlík
1kg - Mleté maso
ks - Majoránka, sůl, mléko,p pepř, kmín
příprava - 10
vaření - 60
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila MartinPokorný

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account