Natierka z ryb v paradajkovej omacke
-
Jemný a nadýchaný krém ze 4 surovin! Vhodný na dorty nebo zákusky
BarbaraHáková||Recepty, dezert
Jemný a nadýchaný krém ze 4 surovin! Vhodný na dorty nebo zákusky 1 hrnek Smetana ke šlehání2 lžíce Moučkový...
-
Italská tomatová polévka
Redakce Ženy s.r.o.||Recepty
Polévka s chutí léta i Itálie, jejíž příprava nevyžaduje složitou přípravu, ale odmění se vám vůní linoucí se po...
-
Vyprazany por v cesticku
renatasingh||Recepty
Ocisteny por pokrajame dlhe a si 10 cm a uvarime ich v osolenej vode do polomakka. Odkvapkane kusky poru...
-
-
Levné těsto na štrúdl
AnetaGinova||Recepty
Levné těsto na štrúdl 100 g Cukr moučka150 g Máslo2 špetka Sůl1 lžička Rum1 sklenička Světlé pivo Z povolené...
-
Jednoduchá pochoutka: Tříbarevná pomazánka
VENDULAJIRÁSKOVÁ||Recepty
Co se zbylými vejci z Velikonoc? Zkuste pomazánku se škvarky! Blíží se Velikonoce, kdy naše děti vykoledují vajíčka a...
-
Krémové rissoto s chřestem
PetraHorníková||Recepty, hlavní chod
Krémové rissoto s chřestem Rýže arborio8 ks Chřest1 ks CibuleČesnekOlivový olejMáslo0,5 l Zeleninový vývar2 dl Suché bílé vínoSůl, pepřParmazán...
-
Pařížský dort
Nikola Sladká||Recepty
Ve vodě rozmícháme kakao a uvaříme. Necháme vychladnout. Máslo utřeme s cukrem a žloutky. Jednu třetinu krému odložíme a...