Mexická pánev
Ingredience
- 3 ks Různě barevné papriky
- 1 ks Fazole ve slaném nálevu
- 1 ks Zakysaná smetana
- 1 ks Pórek
- 1 ks Kukuřice Bonduel
- 1 ks Cibule
- 1 ks Rajský protlak (konzerva, střední velikost)
- 2 lžička Olej
- Sůl, pepř
Instrukce
- Papriky si nakrájejte na větší kostičky a pórek na menší tenké půlkolečka. Fazole a kukuřici z konzervy nechte řádně okapat.Na rozehřátém olejem dozlatova opečete cibuli a poté přidejte nakrájenou papriku a často promíchávejte.Jakmile bude paprika měkká, tak přidejte fazole a kukuřici a řádně prohřejte. Poté přidejte ještě rajčatový protlak (musí to být ten hustý protlak, ne tekutý), sůl a pepř dle chuti a řádně promíchejte.Nyní naservírujte na talíř, přidejte lžíci zakysané smetany (nebo dle chuti) a posypte pórkem.Věřím, že Vám recept bude chutnat 🙂 Já i když nemám ráda fazole, tak když uvařím mexickou pánev, tak nikdy nezůstanu u jedné porce 🙂