Marinované karé a nové zemiačky

Vytisknout recept
Bravčové mäso som nakrájala na plátky a jemne vyklepala. Je marinované, čiže som ho namočila deň vopred do marinády.
Marináda: 5 vajíčok, 2 kl soli, 2 kl č.korenia, 2 pl kečupu, 2pl wočester, 1 pl horčice, kmín a majorán. 
(kl-kávová lyžička, pl-polievková lyžička) Mäso nechám odležať aspoň 24 hodín.
Na druhý deň som si uvarila nové zemiačky, na ne dala kúsok masla a petržlenkovú vňať.
Mäso som vysmažila na troške oleja.
Manželova reakcia... že MŇAAAAAAM 🙂
Toto bola jeho porcia a dal si aj duplu 🙂
ks - bravčové karé
ks - nové zemiačky
ks - soľ, maslo
příprava - 5
vaření - 30
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila VierkaCíbiková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account