Marcipánová kávová zrna

Vytisknout recept
Náplň smícháme (vyšleháme) a necháme v lednici ztuhnout.
Marcipán rozválíme, vykrájíme z něj formičkou oválky, do formičky (můžeme ji vystlat potravinářskou fólii) vložíme oválek, přidáme váleček náplně, přiklopíme dalším oválkem z marcipánu, z vrchu trošku přitlačíme dlaní, vyklopíme, přebytky marcipánu odkrojíme a nakonec zrna namočíme v čokoládové polevě a necháme zatuhnout. 😉
ks - marcipán
8lžíce - cukru
3lžíce - kakaa
8lžíce - solamylu
ks - trochu 100% tuku
3lžíce - mleté kávy
ks - čokoláda na vaření
8lžíce - povoleného másla
příprava - 30
vaření - 0
Kategorie Cukroví
Uvařila Veronika Novotná

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account