Luxusní Dýňová roláda

Vytisknout recept
Smíchám mouku, skořici, prdopeč, sodu a sůl.
Vejce vyšlehám s cukrem, pak přidám pyré, suchou směs a zamíchám. Vznikne řidší těsto.
Vyliji na plech s pečícím papírem. ( 23x35 cm )
Peču 10-12 minut na 175° C.
Po upečení začnu roládu stáčet i s papírem na kratší straně.
Po vychladnutí rozvinu, stáhnu papír a potřu krémem.
Pak roládu zase smotám, dám do potravinové folie a dám do lednice.
Krém : vyšleháme krémový sýr s mascarpone a ochutíme javorovým sirupem.
Pokud mi zbyde trochu krému potřu roládu a posypu ořechy.
3ks - Vejce
3lžíce - Cukr
60g - Polohrubá mouka
2lžíce - Pyré z Hokkaida
1/2lžička - Skořice, prášek do pečiva
ks - Špetka sody, sůl
250g - Krémový sýr a mascarpone
ks - Javorový sirup podle chuti
příprava - 5
vaření - 12
Kategorie Dezert
Uvařila MartinPokorný

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account