Londýnské řezy

Vytisknout recept
300 g hladké mouky
140 g másla
70 g moučkového cukru
3 žloutky
½ Kypřicího prášku do pečiva Vitana
Rybízovou marmeládu na potření
 
Všechny suroviny propracujeme v pevné těsto, které rozválíme na plech v šířce asi 5 mm plátu. Potřeme rybízovou marmeládou a přelivem. Nakonec posypeme sekanými ořechy. Pečeme pozvolna při 180 stupních 15–20 minut. Ještě za tepla krájíme.
 
Přeliv:
6 bílků
200 g cukru krupice
120 g nahrubo sekaných vlašských ořechů
1 Vanilkový cukr Vitana
Z bílků a cukrů ušleháme sníh a lehce přimícháme ořechy.
300g - hladká mouka
140g - máslo
70g - moučkový cukr
1/2ks - Kypřicí prášek do pečiva Vitana
na potřeníkapka - Rybízová marmeláda
6ks - bílek
200g - cukr krupice
120g - nahrubo nasekané vlašské ořechy
1ks - Vanilkový cukr Vitana
příprava - 20
vaření - 20
Kategorie Dezert
Uvařila PetraVomelová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account