Levandulové sušenky

Vytisknout recept
Kategorie Cukroví
Čas přípravy 5 minutes
Čas vaření 15 minutes
Porce 0
Uvařila AntonínMikeška

Ingredience

  • 250 g Špaldová mouka
  • 80 g Třtinový cukr
  • 120 g Máslo
  • 1 ks Žloutek
  • 1 lžíce Mascarpone
  • 2 lžíce Levandule sušená - květ
  • 1 špetka Sůl

Instrukce

  • Změklé máslo smícháme s ostatními surovinami.
    Smícháme těsto, které dáme do lednice na 30 minut.
    Vyválíme 0,5 cm vysoké těsto, vykrojíme, a pokud máme razítko, tak vytlačíme.
    Pečeme na 175° C 15 minut.

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account