Pekáček vyložíme potravinářskou folií a naskládáme na dno cukrářské piškoty. Pokapeme kávou, do které můžeme přidat trošku rumu.
V míse smícháme všechny tvarohy a zakysané smetany spolu s cukrem. Polovinu směsi nandáme na piškoty. Poklademe ovocem, já použila kanadské borůvky a maliny. Překryjeme druhou polovinou krému. Nakonec dáme ještě vrstvu piškotů.
Dáme do lednice minimálně na 12 hodin odpočinout. Poté krájíme na kostky. Dozdobit můžeme šlehačkou a ovocem.400g - piškoty cukrářské
3ks - Tvaroh vanička tučný
3ks - Zakysaná smetana
2ks - vanilkový cukr s citronovou příchutí
2-3lžíce - cukr moučka (nemusí být)
ks - ovoce - maliny, borůvky
1/2dcl - silná rozpustná káva
příprava - 10
vaření - 30