Lehká a nadýchaná bublanina

Vytisknout recept
V mrazáku mám ovoce, tak jsem zase jednou pekla
Kategorie Dezert
Kuchyně Česká
Čas přípravy 5 minutes
Čas vaření 30 minutes
Celkový čas 35 minutes
Porce 10 porcí
Uvařila Lenka Hudečková

Ingredience

  • 1 hrnek špaldové mouky
  • 1 hrnek kukuřičné mouky
  • 1 lžíce hnědého cukru
  • 1 prášek do pečiva
  • 1 vanilkový cukr
  • 1/2 hrnku slunečnicového oleje
  • 2 vejce
  • 1 hrnek mléka
  • ovoce

Instrukce

  • Ze všech přísad uděláme hladké těsto, jen vanilkový cukr se rozdělíme na polovinu.
  • Těsto vylijeme do pečící formy (já jsem použila na plech pečící papír)
  • Hezky těsto rozprostřeme a navrch dáme zmražené ovoce.
  • Posypeme zbylým vanilkovým cukrem.
  • Dáme péct do předehřáté trouby cca na 30 min.
  • Těsto zkusíme špejlí.
  • Navrch můžete posypat moučkovým cukrem.
10 Komentářů
  1. Iveta Fedorovská 2 roky ago

    Děláme moc dobrá

  2. NelaVávrová 2 roky ago

    jen jsem jeste nikdy nic nedelala z kukuricne mouky…

  3. NelaVávrová 2 roky ago

    To zkusím, tam se mi zamlouvá 🙂

  4. 5 stars
    Krásná bublanina. Nedávno jsme měli broskvovou. Máme bublaninu rádi.

  5. Author
    Lenka Hudečková 2 roky ago

    Díky, je pěkná a lehká… a ještě mám stále ovoce v mrazáku, tak asi upeču, až pojedeme do Liberce… abychom měli něco ke kafi u dědy…

  6. Mňam, krásná bublanina, my dnes dojedli naši rybízovou 🙂

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account