Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Lehká a nadýchaná bublanina
Vytisknout recept
V mrazáku mám ovoce, tak jsem zase jednou pekla
Kategorie
Dezert
Kuchyně
Česká
Čas přípravy
5
minutes
min
Čas vaření
30
minutes
min
Celkový čas
35
minutes
min
Porce
10
porcí
Uvařila
Lenka Hudečková
Ingredience
1
hrnek špaldové mouky
1
hrnek kukuřičné mouky
1
lžíce hnědého cukru
1
prášek do pečiva
1
vanilkový cukr
1/2
hrnku slunečnicového oleje
2
vejce
1
hrnek mléka
ovoce
Instrukce
Ze všech přísad uděláme hladké těsto, jen vanilkový cukr se rozdělíme na polovinu.
Těsto vylijeme do pečící formy (já jsem použila na plech pečící papír)
Hezky těsto rozprostřeme a navrch dáme zmražené ovoce.
Posypeme zbylým vanilkovým cukrem.
Dáme péct do předehřáté trouby cca na 30 min.
Těsto zkusíme špejlí.
Navrch můžete posypat moučkovým cukrem.