Langoš

Vytisknout recept
Ingredience smícháme a necháme nakynout asi 1,5 h a vytvarujeme si langoše a poté dáme do většího hrnce 1 l oleje a na velkém plamenu děláme tenčí langoše. Otáčíme vidličkou. Dle chuti si dáme na langoš česnek a sýr a nebo kečup se sýrem. Dobrou chuť
1ks - Kvasnice
Většíhrnek - Mléko vlažné
troškušpetka - Sůl
troškušpetka - Cukr
0,5kg - Mouka hladká
troškuks - Česnek smícháme s mlékem do mističky
dle chutiks - Kečup
300g - Sýr eidam
příprava - 1,5h
vaření - 1,5h
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila IvčaHybnerová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account