Lahůdkový salát s hráškem a karotkou

Vytisknout recept
 
 
 

 

Kladenskou pečeni si nakrájíme na drobné kostičky a dáme do větší mísy. Nakrájíme

na menší kousky také karotku a papriku. Přidáme obojí do mísy a nasypeme hrášek.

Přimícháme Tatarskou omáčku, ochutíme slabě solí a chilli kořením. Solíme málo,

protože uzenina je už dost slaná. 

 

 

Pořádně promícháme, dáme do skleněné uzavíratelné dozy a necháme vychladit.

Konzumujeme s chlebem nebo houskou. 

 
 
 

Je to výborná a rychlá večeře. Přeji dobrou chuť !!!

 
 
 
 
 

300g - Kladenská pečeně
200g - sterilovaný hrášek
200g - sterilovaná mrkev ( karotka)
200g - sterilovaná žlutá paprika
480g - Tatarská omáčka
1lžička - sůl
1špetka - chilli koření
příprava - 30
vaření - 0
Kategorie Salát
Porce 0
Uvařila Naděžda Křičenská

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account