Kvalitní, pomalu vařený kuřecí vývar

Vytisknout recept
Do asi 2,5 litrů vody ( já vývar delavam v papiňáku) vložím dva umyté kuřecí skelety a nechám pomalu vařit asi 2,5 hodiny, během vaření odebírám zdrclou krev, aby byl vývar čirý. Během vaření si očistíme zeleninu a nakrájíme na kousky, pouze cibulky (menší) nechám v celku. Po cca 2,5 hodinách  oberu uvařené maso, které vrátím zpět do polévky, přidám zeleninu i s kořením do polévky a vařím dále, klidně již na mírnějším ohni. Podle chuti osolíme, opeprim, nebo přidám pár kapiček chilli a nechám dovarit do změknutí zeleniny.
Přeji dobrou chuť *heart*

2ks - Kuřecí skelet
5ks - Cibule
3ks - Mrkev
1/4ks - Celer
2ks - Petržel
ks - Celerová nebo petrželová nať
ks - Pepř
ks - Himálajská sůl
ks - Pepř celý
ks - Česnek
ks - Bobkový list
příprava - 20
vaření - 4-5 hodin
Kategorie Polévka
Porce 0
Uvařila Kristýna Wejnarová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account