Do asi 2,5 litrů vody ( já vývar delavam v papiňáku) vložím dva umyté kuřecí skelety a nechám pomalu vařit asi 2,5 hodiny, během vaření odebírám zdrclou krev, aby byl vývar čirý. Během vaření si očistíme zeleninu a nakrájíme na kousky, pouze cibulky (menší) nechám v celku. Po cca 2,5 hodinách oberu uvařené maso, které vrátím zpět do polévky, přidám zeleninu i s kořením do polévky a vařím dále, klidně již na mírnějším ohni. Podle chuti osolíme, opeprim, nebo přidám pár kapiček chilli a nechám dovarit do změknutí zeleniny.
Přeji dobrou chuť *heart*2ks - Kuřecí skelet5ks - Cibule3ks - Mrkev1/4ks - Celer2ks - Petrželks - Celerová nebo petrželová naťks - Pepřks - Himálajská sůlks - Pepř celýks - Česnekks - Bobkový listpříprava - 20vaření - 4-5 hodin