Kořeněná horká čokoláda pro valentýnské ráno
-
Vepřová roláda se špenátem a mozzarellou
SoňaPokorná||Recepty
Vepřová roláda se špenátem a mozzarellou 2 kg Vepřová plecŠpenátMozzarella plátkyAnglická slanina plátky Z masa vytvořte plát, osolíme a...
-
Jahodové mlieko
Emília Balonová||Recepty
Jahody umejeme, odstopkujeme a zmixujeme na kašu, podľa množstva prilejeme mlieko a dochutíme medom alebo práškovým cukrom. ks -...
-
Maslová mňamka
NikolŠindelářová||Recepty, cukroví
Maslová mňamka 500 g Máslové sušenky200 g Piškoty4 ks Vejce250 g MásloCukr a rum dle chuti Máslo utřeme s...
-
Štrůdl trochu jinak – Galetka
LucieLízlerová||Recepty
Jestli vás již omrzel štrůdl, a chcete ho trochu vylepšit. Pak doporučuji jablečnou Galetku. Je to vlastně otevřený štrůdl....
-
BUBLANINA
NelaVávrová||Recepty
BUBLANINA 500 ml mléka2 vejce160 g hladké pšeničné mouky Pernerkašpetka soli80 g cukru2-3 lžíce olejecca 30 třešní Vyšleháme mléko,...
-
Vdolky z troby
Romana Mlynářová||Recepty
Do vlažného mléka s 1 lžící cukru rozdrobíme droždí. V míse smícháme mouku, cukr, vanilkový cukr, máslo, žloutek, sůl...
-
Švédský Glögg – takový silnější svařák :)
Amanda||Recepty
Švédský Glögg - takový silnější svařák :) 1 l Kvalitní červené víno1,5 dcl Vodka2 ks Hřebíček2 ks Skořice1/2 lžička...
-
Valašská kyselica
Prodietix s.r.o.||Recepty
Dříve to bylo prosté jídlo Valachů. Dnes je z ní národní gastronomický poklad. V pravé valašské kyselici by neměly...