Karfiol ITALIANO

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 10 minutes
Porce 0
Uvařila Emília Balonová

Ingredience

  • 1 ks Karfiol
  • Šampiňony
  • 10 plátek Šunka
  • 1 sklenička Pretlak
  • 100+100 g Strúhaný syr
  • Olej
  • Strúhanka

Instrukce

  • Karfiol uvaríme v osolenej vode takmer do mäkka (vývar a pár ružičiek si odložíme na polievku, škoda vylievať).
    Na panvici osmažíme nakrájané šampiňóny a šunku nakrájanú na kocky, pridáme pretlak a prehrejeme. Vložíme uvarený karfiol, poriadne zamiešame, primiešame polovicu strúhaného syra a preložíme do vymastenej a strúhankou vysypanej jénskej misy. Posypeme zvyšným strúhaným syrom a zapekáme v rúre asi 10 min.
    Podávame so zemiakmi.

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account