Jednoduchá dýňovka, aneb všude je spousta dýní
-
Eliché s hovězím špízem chimichurri, klobásou chorizo a černými fazolemi
Kristýna Solničková||Recepty
Skvěle připravené hovězí maso s netradiční kombinací semolinových těstovin a fazolí. Recept inspirovaný Brazílií, který musíte vyzkoušet.
-
Linecký tvarohový koláč
Šárka Dvořáková||Recepty
Smíchá se dohromady cukr, mouka, máslo, prášek do pečiva, vejce, mléko. Těsto se dá vychladit na 10minut do lednice....
-
Hrachová kaše – bezlepkový oběd, nebo výborná příloha
AntonínMikeška||Recepty
Hrách nechám 2 dny namáčet ve vodě, tu nevyměňuji. Na oleji zpěním cibuli, prolisovaný česnek a nechám rozvonět. Spolu s hrachem...
-
Zdravé buchtičky za pár minut
PavlínaJersáková||Recepty
Co jsem začala se zdravějším životním stylem, uvědomila jsem si, jak je někdy až nemyslitelně těžké pro mlsala, jako...
-
Laty
MarieBělíková||Recepty
Laty, patenty, bramborové placky. Všude se tomu říká trochu jinak 🙂 Jednoduché a výborné jídlo z pár ingrediencí, jenom...
-
Domácí nudle do polévky
Lenka Hudečková||Recepty
Rychlé a jednoduché jsou moje domácí nudle... Na vál vysypu asi hrnek hrubé mouky, vytvořím důlek, přidám 2...
-
Játra v kapustě
Lenka Hudečková||Recepty
Dnešní oběd jsem zase improvizovala. Vytáhli jsme večer kuřecí játra z mrazáku a zbyla mi půlka kapusty. A tak...
-
Svíčková z cizrny
Tamara Schovancova||Recepty
Svíčková z cizrny MrkevCelerHokkaidoPórekUvařená cizrnaMandlová smetanaTymiánNové kořeníBobkový listUmeocet Kostičky zeleniny krátce otestujeme, podlijeme vodou, přisypeme cizrnu, a necháme dusit...