Jarní salát s fetou a jahodami

Vytisknout recept
1. Z chřestových výhonků odlomte tvrdé konce a 3 minuty povařte v osolené vodě. Sceďte.
2. Okurku a jahody nakrájejte na tenké plátky.
3. Připravte zálivku z citronové šťávy, oleje, balsamikového krému, soli a pepře. Promíchejte se špenátem, chřestem, okurkou, tymiánem, mátou a jahodami.
4. Posypejte sýrem feta.

150g - Zelený chřest
1/2ks - Okurka
300g - Jahody
1/2ks - Citron
1lžíce - Olivový olej
2lžíce - Balsamikový krém
1špetka - Sůl
1špetka - Pepř
1hrst - Baby špěnát
1hrst - Čerstvý tymián
1hrst - Čerstvá máta
100g - Sýr feta
příprava - 25
vaření - 5
Kategorie Salát
Porce 0
Uvařila LindaKubíková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account