Dukátové buchtičky z vianočky

Vytisknout recept
zbytkové varenie z vianočky
Kategorie Dezert
Kuchyně Slovenská
Čas přípravy 5 minutes
Čas vaření 10 minutes
Celkový čas 15 minutes
Porce 4
Uvařila Emília Balonová

Ingredience

  • 1,1 l redšieho uvareného vanilkového pudingu
  • alebo: 1 1 l mlieka a 5 lyžíc kukuričného škrobu + cukor
  • staršia vianočka
  • ovocie - napr. banány maliny, čučoriedky...

Instrukce

  • Vianočku nakrájame na kocky, na tanieri zalejeme pudingom a posypeme ovocím
5 Komentářů
  1. 5 stars
    To je dobrý nápad. Brzy udělám.

  2. NelaVávrová 1 rokem ago

    můj přítel je miluje

  3. MariannaFabušová 1 rokem ago

    5 stars
    Skvelý tip na chutný vynikajúci obed

  4. Lenka Hudečková 1 rokem ago

    mám je moc ráda, ale je to sladké, takže již nejím

  5. jo, to je v pohodě, někdy, když nás s mužem honí mlsná, tak záměrně vánočku koupím a děláme si rychlé “buchtičky s krémem”, jistě by šly použít i loupáčky

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account