jáhly s cizrnou a balkánským sýrem

Vytisknout recept
Kategorie Chuťovka
Kuchyně Česká
Čas přípravy 5 minutes
Čas vaření 15 minutes
Celkový čas 20 minutes
Porce 2 porce
Uvařila NelaVávrová

Ingredience

  • 1 hrnek jáhel cca 150 ml – 180ml
  • 200 g předvařeného cizrny
  • 10-12 ks cherry rajčat
  • 200 g balkánského sýra
  • 150 g kvalitní kuřecí šunky podíl masa 98 %
  • mořskou/himálajskou sůl
  • černý mletý pepř

Instrukce

  • 1
  • Jáhly omyjeme a vložíme do hrnce s dvojnásobkem vody.
  • 2
  • Zároveň si na pánvičku dáme opékat cizrnu křupavě.
  • 3
  • Než se jáhly a cizrna připravují, nakrájíme si rajčata na polovinu, balkánský sýr a kuřecí šunku na menší kostičky.
  • 4
  • Do teplého uvařeného jáhly vmícháme sýr, šunku a rajčata.
  • 5
  • Na závěr přidáme cizrnu a dochutíme solí a pepřem.
4 Komentářů
  1. Naděžda Křičenská 1 rokem ago

    5 stars
    Moc dobrá kombinace.

    • Author
      NelaVávrová 1 rokem ago

      Jsem ráda, že se líbí 🙂

  2. Lenka Hudečková 1 rokem ago

    mňam, mňam

    • Author
      NelaVávrová 1 rokem ago

      Dobrůtka

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu




©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account