Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
jáhly s cizrnou a balkánským sýrem
Vytisknout recept
Kategorie
Chuťovka
Kuchyně
Česká
Čas přípravy
5
minutes
min
Čas vaření
15
minutes
min
Celkový čas
20
minutes
min
Porce
2
porce
Uvařila
NelaVávrová
Ingredience
1
hrnek jáhel
cca 150 ml – 180ml
200
g
předvařeného cizrny
10-12
ks cherry rajčat
200
g
balkánského sýra
150
g
kvalitní kuřecí šunky
podíl masa 98 %
mořskou/himálajskou sůl
černý mletý pepř
Instrukce
1
Jáhly omyjeme a vložíme do hrnce s dvojnásobkem vody.
2
Zároveň si na pánvičku dáme opékat cizrnu křupavě.
3
Než se jáhly a cizrna připravují, nakrájíme si rajčata na polovinu, balkánský sýr a kuřecí šunku na menší kostičky.
4
Do teplého uvařeného jáhly vmícháme sýr, šunku a rajčata.
5
Na závěr přidáme cizrnu a dochutíme solí a pepřem.