- Proprané jáhly uvařte v osolené vroucí vodě.
- Rozmixujte předvařenou řepu s prolisovaným stroužkem česneku. Přidejte jogurt a citronovou šťávu, osolte a opepřete.
- Směs s řepou prohřejte v hluboké pánvi na lžíci olivového oleje a přidejte do ní uvařené jáhly.
- Podávejte s posekanou petrželkou, vlašskými ořechy a svým oblíbeným strouhaným sýrem.
TIP! Když jáhly, tak BIO. A když BIO, tak například jáhly Country Life. Nám moc chutnaly.300g - jáhly300g - předvařená řepa100g - bílý jogurt1ks - stroužek česneku1lžíce - citronová šťávaks - hrst vlašských ořechůks - oblíbený tvrdý sýr na strouháníks - hrst hladkolisté petržele1lžíce - olivový olejks - sůl, pepř příprava - 15vaření - 20