Jáhlové rizoto s červenou řepou a jogurtem

Vytisknout recept
  1. Proprané jáhly uvařte v osolené vroucí vodě.
  2. Rozmixujte předvařenou řepu s prolisovaným stroužkem česneku. Přidejte jogurt a citronovou šťávu, osolte a opepřete.
  3. Směs s řepou prohřejte v hluboké pánvi na lžíci olivového oleje a přidejte do ní uvařené jáhly.  
  4. Podávejte s posekanou petrželkou, vlašskými ořechy a svým oblíbeným strouhaným sýrem.
TIP! Když jáhly, tak BIO. A když BIO, tak například jáhly Country Life. Nám moc chutnaly.

300g - jáhly
300g - předvařená řepa
100g - bílý jogurt
1ks - stroužek česneku
1lžíce - citronová šťáva
ks - hrst vlašských ořechů
ks - oblíbený tvrdý sýr na strouhání
ks - hrst hladkolisté petržele
1lžíce - olivový olej
ks - sůl, pepř
příprava - 15
vaření - 20
Kategorie Hlavní jídlo
Porce 0
Uvařila PetraVomelová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account