Jablečný štrůdl

Vytisknout recept
Štrůdl, jehož příprava je opravdu rychlovka 😀
Jablka oloupeme a nastrouháme, posypeme skořicí, cukrem a oříšky - tak nějak od oka. Směs promícháme.
Listové těsto buď rozválíme, nebo máme koupené již rozválené. Doprostřed poklademe směsku, přeložíme strany a vznikne nám šiška.
Šišku potřeme vejcem a dáme do rozpálené trouby na 200 °C asi na 20 minut.
A je hotovo! 😀

4ks - Velká jablka
1ks - Listové těsto
1hrst - Skořice
1hrst - Cukr
1ks - Vejce
1hrst - Mleté ořechy
1hrst - Strouhanka
příprava - 10
vaření - 20
Kategorie Dezert
Porce 0
Uvařila Barbora M

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account