Italská kapustičková polévka dvouzrnkou

Vytisknout recept
Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Zpěníme na oleji, přidáme na kolečka nakrájený pórek, oloupaný a na plátky nasekaný česnek a tyminán. Vše řádně promícháme a restujeme na mírném ohni ještě asi 5 minut. Přidáme oloupanou a na kolečka nakrájenou mrkev, předem přes noc namočenou pšenici dvouzrnku a zalijeme vývarem. Osolíme a vaříme asi 15 minut.  
Nakonec přidáme rajčata a očištěné na poloviny rozkrojené kapustičky. Vaříme do změknutí asi dalších 20 minut. Podáváme posypané strouhaným parmazánem.
4lžíce - Olivový olej
1ks - Cibule
1ks - Pórek
2stroužek - Česnek
1lžička - Tymián
6hrnek - Vývar
2ks - Mrkev
2hrnek - Dvouzrnka (Biofarma)
špetka - Sůl
špetka - Pepř
20ks - Růžičkové kapustičky
1ks - Loupaná rajčata z konzervy
1lžíce - Strouhaný parmazán
příprava - 10
vaření - 40
Kategorie Polévka
Uvařila MichaelaLejsková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account