Hrnková bublanina

Vytisknout recept
Do mouky přidáme vajíčka,prášek do pečiva,vanilkový cukr,hrnek mléka,hrnek cukru a olej. Vše mixérem promícháme nebo ručně ,jak je kdo zvyklý 🙂  Plech vymažeme olejem nebo máslem a vysypeme moukou. Na plech vylijeme těsto a poklademe jahody. Hrnkovou bublaninu vložíme do předehřáté trouby a pečeme na 180 stupnu a pečeme dozlatova .
2ks - Vejce
1hrnek - Cukr krystal
1/2hrnek - Olej
2hrnek - Polohrubá mouka
1hrnek - Mléko
1ks - Vanilkový cukr
0.5ks - Kypřicí prášek do pečiva
500g - Jahody
příprava - 10 minut
vaření - 40 minut
Kategorie Dezert
Uvařila IvanaHybnerová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account