Hráškovo karfiolová polievka

Vytisknout recept
Očistime a pokrajeme si cibulu a karfiol.V hrnci na masle spenime do sklovita cibulu pridame karfiol hrasok a podlejeme trochou vody.Podusime.Zmes zeleniny zalejeme 1/2 litrom vody.Ked voda zovrie pridame bobkovy list sol a varime na strednom ohni. 20min pred koncom  varenia do polievki pridame pretlaceny struk cesnaku a cierne korenie.5min pred koncom pridame snotanu na varenie .Varime dokopy 50min.Polievku nechame po vypnuti platnicky na sporaku volne dojist podavame teplu.Dobru chut 
300g - Hrašok zeleny
300g - Karfiol
1ks - Cibula
20g - Maslo
1l - Voda
1ks - List bobkovy
1špetka - Korenie cierne
2lžička - Soli
1/2dcl - Smotana na varenie
1stroužek - Cesnak
příprava - 10
vaření - 50
Kategorie Polévka
Uvařila Miroslava KulichovaKulichova

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account