Hlíva ustřičná na AJVARU

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 40 minutes
Porce 0
Uvařila JanaRaulová

Ingredience

  • 300 - 400 g Hlíva ustřičná
  • 1/2 sklenička Ajvar od podravky
  • 3 lžíce Olivový olej
  • špetka Mořská sůl
  • špetka Pepř

Instrukce

  • Hlívu si nejprve opláchneme, necháme okapat.
    Potom si jo orestujeme na olivovém oleji a necháme asi 20-30 minut podusit do změknutí, na to přidáme pepř a sůl podle chuti a asi půl skleničky Ajvaru od PODRAVKY.
    -Mimochodem to je úžasná věc, zdravá s výbornou chutí.-
    Potom necháme ještě asi 7 minut zlehka povařit a je hotovo. Podáváme s kuskusem, těstovinami nebo rýží. Dobrou chuť.

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account