Hamburger s Olomouckými tvarůžky

Vytisknout recept
Grilovací sezóna je v plném proudu, tak proč nezkusit klasiku trochu jinak. Olomoucké tvarůžky na grilu jsou zajímavým a chutným způsobem, jak si zpestřit letní posezení s přáteli a rodinou. Díky široké škále chutí a variací si každý najde tu pravou kombinaci, která mu zaručeně zachutná.
Kategorie Hlavní jídlo
Kuchyně Česká
Čas přípravy 15 minutes
Čas vaření 15 minutes
Celkový čas 30 minutes
Porce 4
Uvařila Redakce Ženy s.r.o.

Ingredience

  • 167 g Olomouckých tvarůžků
  • 4 housky
  • 50 g anglické slaniny
  • sladká paprika
  • cibule
  • hořčice
  • kečup
  • tatarská omáčka
  • nakládaná okurka

Instrukce

  • Housky rozkrojte a na spodní část položte kolečka tvarůžků tak, aby pokryly téměř celou plochu, a posypte paprikou. Horní část housky potřete hořčicí a pokryjte plátky slaniny. Vše dejte na gril krátce zapéct. Spodní polovinu housek posypte nasekanou cibulí a nakládanou okurkou, podle chuti přidejte kečup nebo tatarskou omáčku a přiklopte horní částí housky se slaninou.

Notes

Zdroj a foto: Olomoucké tvarůžky
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account