Halloweenské prsty

Vytisknout recept
Těsto si vyválíte na pomoučené ploše asi na 0,5 cm plát. Těsto by nemělo být příliš tenké, aby se při manipulaci netrhalo, ale ani příliš tlusté, protože v troubě nabyde. Z těsta si vykrájíte dlouhé tenké pruhy coby obinadla. Párky rozkrojíte na půlku a na špičce vyříznete pomocí nože prostor na olivové nehtíky. Půlky párku zabalíte do listového těsta a potřete vejcem. Pečete na plechu vyloženém pečicím papírem asi 12 minut při 200 stupních, nebo dokud nebudou prsty zlaté. Černé olivy nakrájíte na půlky. Prostor na nehtík potřete kečupem Otma a přilepíte půlku olivy. Prsty servírujete s mističkou kečupu Otma a jemně nakrájenou chilli papričkou a pepřem.
1ks - balení listového těsta
10ks - nožičky kvalitních párků
2sklenička - černé olivy
5lžíce - kečup Otma
1ks - chilli paprička do kečupu dle chuti
2ks - vejce na potření
špetka - pepř
příprava - 30
vaření - 20
Kategorie Chuťovka
Uvařila TerezaLavičková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account