Těsto si vyválíte na pomoučené ploše asi na 0,5 cm plát. Těsto by nemělo být příliš tenké, aby se při manipulaci netrhalo, ale ani příliš tlusté, protože v troubě nabyde. Z těsta si vykrájíte dlouhé tenké pruhy coby obinadla. Párky rozkrojíte na půlku a na špičce vyříznete pomocí nože prostor na olivové nehtíky. Půlky párku zabalíte do listového těsta a potřete vejcem. Pečete na plechu vyloženém pečicím papírem asi 12 minut při 200 stupních, nebo dokud nebudou prsty zlaté. Černé olivy nakrájíte na půlky. Prostor na nehtík potřete kečupem Otma a přilepíte půlku olivy. Prsty servírujete s mističkou kečupu Otma a jemně nakrájenou chilli papričkou a pepřem.1ks - balení listového těsta10ks - nožičky kvalitních párků2sklenička - černé olivy5lžíce - kečup Otma1ks - chilli paprička do kečupu dle chuti2ks - vejce na potřeníšpetka - pepřpříprava - 30vaření - 20