Gnocchi se špenátem a sušenými rajčátky

Vytisknout recept
Rychlé bezmasé jídlo, které u nás chutná
Kategorie Hlavní jídlo
Kuchyně Česká
Čas přípravy 5 minutes
Celkový čas 20 minutes
Porce 2 osoby
Uvařila Lenka Hudečková

Ingredience

  • gnocchi 500 g
  • špenát čerstvý nebo mražený
  • sušená rajčata
  • Parmazán
  • sůl koření
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 malá cibulka najemno nakrájená
  • česnek

Instrukce

  • Gnocchi si uvaříme dle návodu v horké osolené vodě.
  • Na pánev dáme olej a potom orestujeme cibulku.
  • Přidáme špenát a necháme ho 2-3 minuty spařit
  • Osolíme a přidáme prolisovaný česnek
  • Nakonec přidáme sušená rajčata, já dávám i s olejem ze skleničky.
  • Dochutíme a přisypeme uvařené gnocchi.
  • Na talíři poklademe plátky parmazánu nebo nastrouhaný na hrubo
6 Komentářů
  1. Jiří Hudeček 1 rokem ago

    5 stars
    Bylo to dobré.

  2. 5 stars
    Gnocchi máme rádi. Někdy vyzkouším.

  3. NelaVávrová 1 rokem ago

    Mňám mé oblíbené, ale spíše s těstovinou, gnochi přeci jen na mne je dost bílé mouky 🙁

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account