Go Back
+ servings

Gnocchi se špenátem a sušenými rajčátky

Vytisknout recept
Rychlé bezmasé jídlo, které u nás chutná
Kategorie Hlavní jídlo
Kuchyně Česká
Čas přípravy 5 minutes
Celkový čas 20 minutes
Porce 2 osoby
Uvařila Lenka Hudečková

Ingredience

  • gnocchi 500 g
  • špenát čerstvý nebo mražený
  • sušená rajčata
  • Parmazán
  • sůl koření
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 malá cibulka najemno nakrájená
  • česnek

Instrukce

  • Gnocchi si uvaříme dle návodu v horké osolené vodě.
  • Na pánev dáme olej a potom orestujeme cibulku.
  • Přidáme špenát a necháme ho 2-3 minuty spařit
  • Osolíme a přidáme prolisovaný česnek
  • Nakonec přidáme sušená rajčata, já dávám i s olejem ze skleničky.
  • Dochutíme a přisypeme uvařené gnocchi.
  • Na talíři poklademe plátky parmazánu nebo nastrouhaný na hrubo