Gnocchi se špenátem a sušenými rajčátky
Vytisknout recept
Rychlé bezmasé jídlo, které u nás chutná
Kategorie Hlavní jídlo
Kuchyně Česká
Čas přípravy 5 minutes min
Celkový čas 20 minutes min
Porce 2 osoby
Uvařila Lenka Hudečková
- gnocchi 500 g
- špenát čerstvý nebo mražený
- sušená rajčata
- Parmazán
- sůl koření
- 1 lžíce olivového oleje
- 1 malá cibulka najemno nakrájená
- česnek
Gnocchi si uvaříme dle návodu v horké osolené vodě.
Na pánev dáme olej a potom orestujeme cibulku.
Přidáme špenát a necháme ho 2-3 minuty spařit
Osolíme a přidáme prolisovaný česnek
Nakonec přidáme sušená rajčata, já dávám i s olejem ze skleničky.
Dochutíme a přisypeme uvařené gnocchi.
Na talíři poklademe plátky parmazánu nebo nastrouhaný na hrubo