Dýňové BIO lívance s moukou ze žlutého hrachu

Vytisknout recept
Z dýně si připravíme pyré (dýni podusíme s trochou vody a rozmixujeme). Všechny suroviny smícháme a těsto necháme 5 min. odpočinout.
Lívance zvolna smažíme na olejem, nebo máslem (ghí) vymazané pánvi. Podáváme s javorovým sirupem, marmeládou nebo čerstvým ovocem.
 
 

2hrnek - hrnky pohankové mouky BIOHARMONIE
ks - olej na pečení a smažení BIOLINIE
1lžíce - třtinový cukr BIOHARMONIE
1lžíce - máslo
2hrnek - mléko
ks - mletá skořice - 1/4 lžičky
ks - mletý hřebíček - 1/4 lžičky
ks - mletý zázvor- 1/4 lžičky
ks - muškátový oříšek - 1/4 lžičky
1lžička - prášek do pečiva Amylon
špetka - sůl
4lžíce - lžíce mouky ze žlutého hrachu BIOHARMONIE
příprava - 5
vaření - 15
Kategorie Dezert
Porce 0
Uvařila MichaelaLejsková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account