Z dýně si připravíme pyré (dýni podusíme s trochou vody a rozmixujeme). Všechny suroviny smícháme a těsto necháme 5 min. odpočinout.
Lívance zvolna smažíme na olejem, nebo máslem (ghí) vymazané pánvi. Podáváme s javorovým sirupem, marmeládou nebo čerstvým ovocem.
2hrnek - hrnky pohankové mouky BIOHARMONIE ks - olej na pečení a smažení BIOLINIE1lžíce - třtinový cukr BIOHARMONIE1lžíce - máslo2hrnek - mlékoks - mletá skořice - 1/4 lžičkyks - mletý hřebíček - 1/4 lžičkyks - mletý zázvor- 1/4 lžičkyks - muškátový oříšek - 1/4 lžičky1lžička - prášek do pečiva Amylon špetka - sůl4lžíce - lžíce mouky ze žlutého hrachu BIOHARMONIEpříprava - 5vaření - 15